Gratis bezorging bij bestellingen boven €50 in de online shop! - Volg vandaan op:

Verzend- en retourbeleid

Verzending door DHL

Levertijd & bestemming

Wij versturen bestellingen naar Nederland en België via DHL. We proberen je bestelling binnen 3 werkdagen aan te bieden bij de vervoerder. DHL bezorgd het pakket dan binnen 24-48 uur.

Bezorgkosten

Nederland:

Online bestellingen boven €50 worden gratis verzonden – standaard kost de pakketverzending met DHL €5,50 (brievenbuspakketje €3,95).

België:

Alle bestellingen worden voor €8,15 als pakket verstuurd met DHL.

DHL + Track & Trace

Wanneer je pakketje door vandaan is aangeleverd bij DHL voor verzending ontvang je een e-mail met de track & trace code van je bestelling.

Gratis afhalen in de winkel

Bestellingen kunnen ook gratis afgehaald worden in de winkel. Zorg dat je het bestellingsnummer (Bestelling #) meeneemt naar de winkel. Je bestellingsnummer vind je in de e-mail van de bevestiging van je bestelling of bij je account bij vandaan.DHL logo

Afhalen in de winkel

Ook is het mogelijk om ‘Afhalen’ te kiezen bij het afrekenen. Nadat de bestelling is verwerkt ontvang je een e-mail wanneer de bestelling afgehaald kan worden in de winkel tijdens de openingstijden. Zorg dat je het bestellingsnummer (Bestelling #) meeneemt naar de winkel.

Retouren

Retourneren kan binnen 14 dagen en gaat eenvoudig via het retourportaal van onze verzendpartner Sendcloud.

Volgens onze algemene voorwaarden:

2.1. U hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaald product. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u het product aan Vandaan Fashion retourneren, zonder dat u het product zelf hoeft te betalen. U betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. Indien u al een betaling heeft gedaan, ontvangt u een creditfactuur en wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort.

2.2. Producten die aan Vandaan Fashion geretourneerd worden, dienen in originele staat te zijn en voorzien van de originele verpakking.